kaikki kategoriat

Etusivu>Uutta>yhtiön uutiset

Matkailu Sanyassa, Hainan

Liuyang Hunan Kiina "PYROALLY" -ilotulitus on yksi nopeimmin kasvavista ilotulitustoimittajista maailmassa. Tiimimme uskoo, että innovatiivisuutemme, asiakaspalvelumme, markkinatarpeidesi tuntemus sekä tuotteemme erinomainen pakkaus ja suorituskyky erottavat meidät muista Kiinan ilotulituslaitoksista.
Pyroally Fireworks myy ilotulitteitaan suoraan Kiinasta. Jos olet maahantuoja ja haluat ostaa kontteja suoraan, ota meihin yhteyttä saadaksesi apua.
"Pyroalinen" ilotulitus kattaa kaikki ilotulitusryhmät, mukaan lukien kuluttajien ilotulitusvälineet ja ammattimainen esittelypyrotekniikka. Esimerkiksi näyttökuoret, ammattikakut, yhdistelmäkakut, roomalaiset kynttilät, lajitelmat, suihkulähteet, taivaalliset raketit, helikopterit, tähtisadetikku, savutavarat, napsautukset, pyörät, konfetit, syntymäpäiväkynttilä, ilotulitus, vesiputous, lasikuitulaasti, elektroninen sytytin ja muita erikoistuotteita. Tuotteillamme on taattu korkealaatuinen suorituskyky, mukaan lukien rikkaimmat värit, erittäin pitkät tähdet ja ammattimaisesti suunnitellut vähittäismyyntipakkaukset.   
Laatu ja turvallisuus ovat aina Pyroallyn tärkein huolenaihe. "Pyroally" -ilotulitteita valmistetaan Kiinassa sijaitsevissa tehtaissamme. Tuotantoa valvotaan tiukimmin ja laadunvalvonta takaa korkeimman laadun. Toteutamme "prosessipohjaisen" laadunhallinnan, joka alkaa tuotesuunnittelusta, raaka -aineiden hankinnasta ja tuotannon läpiviennistä. Teemme muutakin kuin yksinkertaisen "lopputarkastuksen". Kaikki tuotteemme ovat CE -eurooppalaisten standardien ja/tai AFSL -standardien mukaisia. Meillä on kokemusta Saksan, Hollannin, Ranskan, Italian, Ison -Britannian, Slovenian, Suomen, Tanskan, Viron, Yhdysvaltojen, Etelä -Amerikan ja monien muiden maiden tuotteista.  
Ammattimainen vientihenkilöstömme tekee ilotulitteiden tilaamisesta helppoa ja miellyttävää. Meidän on kyettävä keräämään sekä yleisiä kiinalaisia ​​ilotulitteita että muita tunnettuja tuotemerkkejä. Ammattitaitoiset palvelumme auttavat sinua toimittamaan kontin kotiovellesi. Lämpimästi tervetuloa vierailemaan Kiinassa milloin tahansa.      
Tiimimme on intohimoinen ilotulitus, olemme jatkuvasti innovaattoreita, jotka tulevat markkinoille ensimmäisenä uusimpien ja suosituimpien tehosteiden ja pakkausten kanssa.  
Voimme suositella markkinoiden tarpeisiin sopivia tuotteita. Arvostamme myös kykyämme kommunikoida nopeasti ja selkeästi englanniksi ja kiinaksi. Koska voimme muokata tuotteita tarpeidesi mukaan, voimme viedä menestyksekkäästi Aasiaan, Eurooppaan, Afrikkaan, Yhdysvaltoihin ja Lähi -itään.  

Tavoitteenamme on jatkaa innovatiivisten uusien tuotteiden kehittämistä maailmanlaajuisille markkinoille ja toimittaa ne sinulle korkealaatuisimmilla ja kilpailukykyisimmillä hinnoilla.

+2020 11 03 XNUMX